Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

Kapcsolat-kompatibilitás - 10 döntő jel, hogy megtaláltad az igazit

Szerző:
Szabó Anna
Biztosan sokat gondolkodtál már a kapcsolatotokon a közelmúltban… de legalábbis ott lappang a téma a hátsó gondolataidban. „Vajon kompatibilis vagyok a párommal a kapcsolatunkban? Vagy csupán az időmet pazarolom és mindez felesleges erőfeszítés?” Lehet, hogy mélyen legbelül ezt kérdezed magadtól!

Ez a téma nyomaszt legbelül, és felkavar, bűntudattal és rettegéssel tölt el, ugyanakkor izgalommal és kíváncsisággal is. Végtére is, a lélek mindig törekszik arra, hogy fejlődjön, akár tetszik, akár nem, és bár ez olykor a kapcsolatotok végét is jelentheti, mindig van mögötte egy olyan érzés is, hogy boldog legyél és szabad. Gondolkodtál már a kapcsolatod kompatibilitásáról? Gondoltál már arra, hogy talán nem is érdemes fenntartani a jelenlegi kapcsolatodat? Ha igen, olvass tovább.

Hogyan tudhatod, hogy valóban összeilletek-e a pároddal? Figyeld az alábbi 10 jelet!

Kevés olyan tragikus dolog van, mint eltörölni valami szépet. Amikor valami igazán jó dolog van az életedben, sokszor nehéz értékelni, vagy akár észrevenni a létezését, mielőtt túl késő lenne. Az, hogy ennyire rövidlátó vagy ez ügyben, az nagyrészt a mai kor, a stressz eredménye, hiszen tele vagy téveszmékkel, vagy éppen mély sebekkel.

Most próbáld meg egy másfajta szemszögből vizsgálni a párodat és magadat. Ahelyett viszont, hogy ítélkeznél, legyél csöndes megfigyelő, aki az érem mindkét oldalát vizsgálja. Ezt szem előtt tartva, nézzük meg, mik a jellemzői a jótékony, egészséges és tudatos kapcsolatnak.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

10. Ugyanaz az életcélotok és az értékrendetek

Vajon mennyire áll szilárd talapzaton a kapcsolatotok? Felületességre épül, mint például, ki mit szeret, vagy épp hogy néz ki a másik? Netán ennél mélyebb alapokon nyugszik, úgymint közös értékek, célok és hit? Az erre adott válasz határozza meg azt, hogy mennyire mély a közöttetek lévő kapcsolat, és mennyire lehetséges hosszú távon a fejlődés.

Mit gondolsz most?

Vajon hány pozitív vagy épp intő jelet vettél észre a cikkben, ami rád is igaz? Mennyire vagy jelenleg kompatibilis kapcsolatban? Talán miközben ezt a cikket olvastad, aggódni kezdtél és elbizonytalanodtál, vagy épp ellenkezőleg, megkönnyebbülten felsóhajtottál. Bárhogy is volt, vizsgáld meg az érzelmeidet. Ne rejtsd el őket magad előtt, hagyj teret nekik, és meglesz a válasz számodra.

szex szerelem párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL