SZEX, SZERELEM

Hogyan találhatsz rá a korábbi életedben már meglévő lelki társadra?

Rengeteg gyűlölet, bizonytalanság vesz körül minket, és ebben a zord világban a múltbeli lelki társsal való találkozás az, ami segíthet előrehaladni. Maga a szeretet annyira hatalmas, hogy a korábbi életedben meglévő lelki társad és a közted lévő kötelék örök. Ez a szeretet ugyanis olyan mély, hogy még a test halálával sem múlik el az érzés. A lelki társak az örökkévalóságig összetartoznak.

Honnan tudod, hogy mikor lép be a lelki társad az életedbe?

Pontosan tudni fogod. Nem tudod, hogy honnan, de tudni fogod. Az elméd egy hátsó részében előbukkannak a régi emlékek a korábbi életedből, amikor még a lelketek összefonódott, és a sors úgy hozta, hogy egy úton jártatok.  Ha valóban itt az idő arra, hogy mindenre emlékezz, akkor emlékezni fogsz. Ez tulajdonképpen nem arról szól, hogy újraéljétek a múltbeli dolgokat együtt, hanem kellemes meglepetés lesz, és egy új úton haladtok tovább.

A szeretet sokféle formában van jelen, nem egyezik meg sosem. Ám mindenki olyan jellegű boldogságot érez, amikor rátalál a lelki társára, amelyre nincs magyarázat. Ne aggódj, a szerelem rád talál, noha évekig, vagy még annál is tovább eltarthat, de végül mindig rád talál.

Az életbölcsességek listáján bizony a szeretetnek is szerepelnie kell. A halál, az újjászületés, a felemelkedés, a háború valamint a béke közül, mindegyik elmúlik, de a szeretet örök, és egy napon a világegyetem bebizonyítja neked, hogy a szeretet valóban örökké él.

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL