Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

Hogyan lehet egy szerelmet elfelejteni? - Így tudod elengedni a múltat!

Szerző:
Szabó Anna
Mindannyian voltunk már olyan helyzetben, hogy valakit tudatosan ki akartunk zárni az életünkből, viszont az illető még hosszú ideig az eszünkben járt. Amikor vége szakad egy szerelmi kapcsolatnak, nem könnyű a helyzet, mi azonban segíteni szeretnénk néhány ötlettel, hogyan engedd el azt, ami már a múlt része.

Így engedd el a múltat:

1. Zárd le!

Azon kapod magad, hogy gondolatban beszélgetsz azzal a bizonyos illetővel, és nem vagy képes kontrollálni ezt? Valószínűleg úgy gondolod, hogy ha legalább még egy dolgot elmondhattál volna neki, más lenne a helyzet. Amíg befejezetlen ügyed van valakivel, nem tudod kitörölni a fejedből, úgyhogy itt az ideje, hogy találj valamiféle lezárást. Ezután nem érzed majd olyan nehéznek a felejtést, és fakulni kezd az emlék.

- Ha van valami, amit eddig nem mondtál el neki, de képtelen vagy elfelejteni, akkor a legjobb az, ha felfeded előtte. Írd le egy e-mailben vagy SMS-ben, mivel így nem kell személyesen találkoznotok, és kisebb eséllyel hátrálsz meg.
- Legyél magaddal őszinte azzal kapcsolatban, hogy szükség van-e a kapcsolat megújítására. Ha két éve szakítottál az exeddel, és ő már mással van együtt, akkor nem éri meg felhánytorgatni a múltat, mert csak szomorúsággal és haraggal végződhet a beszélgetés.
- Ha nem jó megoldás a másikkal való kapcsolatfelvétel, vagy egyszerűen csak nem akarsz vele beszélni, akkor írd le a gondolataidat egy levélben, majd dobd ki, vagy égesd el azt.

Katartikus érzés lesz furcsa következtetések nélkül megszabadulni a gondolataidtól.

 

szerelem szex párkapcsolat múlt szakítás
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL