SZEX, SZERELEM

Hogyan lehet egy szerelmet elfelejteni? - Így tudod elengedni a múltat!

Mindannyian voltunk már olyan helyzetben, hogy valakit tudatosan ki akartunk zárni az életünkből, viszont az illető még hosszú ideig az eszünkben járt. Amikor vége szakad egy szerelmi kapcsolatnak, nem könnyű a helyzet, mi azonban segíteni szeretnénk néhány ötlettel, hogyan engedd el azt, ami már a múlt része.

Így engedd el a múltat:

1. Zárd le!

Azon kapod magad, hogy gondolatban beszélgetsz azzal a bizonyos illetővel, és nem vagy képes kontrollálni ezt? Valószínűleg úgy gondolod, hogy ha legalább még egy dolgot elmondhattál volna neki, más lenne a helyzet. Amíg befejezetlen ügyed van valakivel, nem tudod kitörölni a fejedből, úgyhogy itt az ideje, hogy találj valamiféle lezárást. Ezután nem érzed majd olyan nehéznek a felejtést, és fakulni kezd az emlék.

- Ha van valami, amit eddig nem mondtál el neki, de képtelen vagy elfelejteni, akkor a legjobb az, ha felfeded előtte. Írd le egy e-mailben vagy SMS-ben, mivel így nem kell személyesen találkoznotok, és kisebb eséllyel hátrálsz meg.
- Legyél magaddal őszinte azzal kapcsolatban, hogy szükség van-e a kapcsolat megújítására. Ha két éve szakítottál az exeddel, és ő már mással van együtt, akkor nem éri meg felhánytorgatni a múltat, mert csak szomorúsággal és haraggal végződhet a beszélgetés.
- Ha nem jó megoldás a másikkal való kapcsolatfelvétel, vagy egyszerűen csak nem akarsz vele beszélni, akkor írd le a gondolataidat egy levélben, majd dobd ki, vagy égesd el azt.

Katartikus érzés lesz furcsa következtetések nélkül megszabadulni a gondolataidtól.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL