SZEX, SZERELEM

Ha igaz rátok ez a 9 jel, akkor hamarosan szakítani fogtok

Mindannyian boldog, hosszú távú kapcsolatról álmodozunk. Azonban sajnos nem mindig alakul úgy szerelmünk története, ahogy azt szeretnénk. Valamikor mindannyian válságon megyünk keresztül, és a kérdés az, hogy képesek vagyunk-e leküzdeni azokat? Ha ezt a 9 jelet tapasztaljátok, akkor benne van a pakliban, hogy hamarosan szakítotok. Legalábbis, ha nem tesztek ellene.

A párok többségénél a következő tipikus hibák és viselkedési minták azok, amelyek szakításhoz vezethetnek. Ha ismered ezeket a hibákat, könnyebb elkerülni őket és a szakítást is.

A kommunikáció és vita hiánya

Néha azt hallod, hogy a szerelmeseknek nincs szükségük szavakra. Nagy hiba, mert a harmonikus kapcsolat kulcsa egymás meghallgatása és az érzések megosztása. Ha nem kommunikálunk eleget, azt kockáztatjuk, hogy soha nem tárjuk fel és fedjük fel egymás személyiségét. Azok, akik nem beszélgetnek, nemcsak nem ismerik meg egymást, de nem esik szó a valódi érzelmeikről, így a boldogtalanságról sem.

Az pedig tévhit, hogy a vita rossz. A vita építi a kapcsolatot. Ám ha a párok már nem is veszekednek, - viszont elégedetlenek – akkor jó eséllyel lemondtak egymásról.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL