SZEX, SZERELEM

Ez a 7 jel segíthet felismerni egy potenciálisan rossz partnert – így elkerülheted a fájdalmas szakítást

A legtöbb esetben olyan dolgok okozzák a pár szakítását, mint a toxikus viselkedés, a megcsalás, a függőség, a hazugság és a normális kommunikáció hiánya. Néha azonban a szakítás okai nem olyan nyilvánvalóak, mivel túlságosan elragadtatjuk magunkat ahhoz, hogy észrevegyük őket. Ez a 7 jel viszont rámutathat arra, ha nem megfelelő ember mellett vagy, így elkerülheted a fájdalmas szakítást.

Ez a 7 személyiségjegy arról árulkodik, kevés az esély arra, hogy szép jövőtök legyen a pároddal:

1. Más szintű érzelmi intelligenciája van

Az érzelmi intelligencia saját érzelmeink kifejezésének és észlelésének, azok irányításának és mások érzéseinek megértésének képessége. Az alacsony szintű EQ-val rendelkező személy nehezen tudja támogatni a szoros kapcsolatokat és együtt érezni a hozzá közel állókkal. Nem tudnak megbirkózni azokkal a helyzetekkel sem, amelyek erős érzelmeket váltanak ki, és nem tudnak uralkodni saját érzéseiken.

Az alacsony EQ-val rendelkező partner nem tudja beleképzelni magát valaki más helyzetébe, nem tudja elfogadni a bűntudatot a hibáiért, és nem tudja megérteni, hogy valakinek segítségre van szüksége. Az ilyen személlyel fennálló kapcsolat egyikőtök számára sem lesznek kényelmes – míg te empátiára és megértésre vársz, a partnered az ő nézőpontjának teljes elfogadását.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL