SZEX, SZERELEM

Amikor találkozol az Egyetlennel, tudni fogod, hogy ő az igazi - De honnan is?

Szerző:
Szabó Anna
Egy napon, talán a közeli vagy a távoli jövőben találkozni fogsz azzal a személlyel, akivel mindig is együtt akartál lenni – anélkül, hogy keresnéd. Nem tudhatod, hogy ő az, mindaddig, míg nem találkozol vele. Az első pillantás mindent elárul, nem kellenek szavak, egyszerűen tudni fogjátok. Mert ez valahogy más lesz. A felismerés, olyan lesz, mint egy arcul csapás: váratlan, de annál gyengédebb.

 

Találkozhatsz vele egy váratlan baráti összejövetelen, de lehet, hogy egy kávézóban szúrod ki, amint éppen ugyanazt a regényt olvassa, amit te. Vagy talán egy azonos projekten fogtok dolgozni. Egy biztos: véletlen találkozás lesz. De utólag rájössz, hogy nem, nem volt véletlen, hanem a sors sodorta utadba, mely láthatatlanul, mágikusan irányítja az életedet. Függetlenül attól, hogy hol, mikor találkoztok, ez egy különleges pillanat lesz. Szikrázni fog köztetek a levegő, olyan elemi erővel, amelyet nem hagyhatsz figyelmen kívül. A találkozás minden egyes részletére emlékezni fogsz.

Először talán nem is vársz sokat

Érzed a különleges vibrálást, de már voltál számtalan ilyen helyzetben, így egy kicsit pesszimistán állsz a dolgokhoz. Nem akarsz csalódni, így a remény csíráját is elfojtod magadban. Oly sok kapcsolat kezdődött különösen, de mégsem úgy alakult, ahogyan te szeretted volna. Belefáradtál abba, hogy foglalkozz a „kapcsolatokkal”. Úgy érzed, mindig csak te fektetsz bele energiát és időt. Nem akarod, hogy újra összetörjék a szívedet.  Nem akarsz újra átélni egy szomorú véget, nem akarod az azzal járó fájdalmat.

Egyszer csak eltűnik a félelem

Azonban, amikor az igazival találod magad szemben, akkor minden félelem eltűnik a szívedből. Minden aggodalmad tovatűnik. Nem lesznek fenntartásaid. Olyan érzések ébrednek a szívedben, amelyekre mindig is vágytál. Úgy érzed, vele bármi sikerülhet, eltűnik a magány és az elszigeteltség érzése. Támogatni fogjátok egymást mindenben. Nem leszel bizonytalan, izgatottan tekintesz a kapcsolatotok jövője felé. Ahelyett, hogy ideges és ingerlékeny lennél, megnyugszol, és kényelemben fogod érezni magad. Ő pedig nem fog ítélkezni, elfogad, úgy ahogy vagy és nem csak amiatt, amit adni tudsz.

Ha találkozol a nagy Ő-vel, az érzelmek forgószelét fogod megtapasztalni. Izgatottság, de leginkább boldogság uralkodik el rajtad. Végül is, ez a szerelem lényege: boldog leszel mellette, vele. Mindketten ugyanazt fogjátok érezni.

szerelem párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL