Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

A szeretet 4 eleme, amely igaz szerelmet varázsol a párkapcsolatba

Szerző:
Szabó Anna
Buddha szerint a boldog párkapcsolat alapja az a 4 elem, amit ha alkalmazol, akkor egy igazán örömteli kapcsolatot alakíthatsz ki a kedveseddel. Fontos, hogy ezeknek az elemeknek együtt kell lenniük ahhoz, hogy a szerelem igaz és tartós legyen. Ha erre odafigyelsz, akkor nemcsak a kapcsolatod javul, hanem a mindennapi problémákkal is könnyebben megbirkózol.

.

1. elem: Maitri

A Maitrit kedvességnek, vagy jóindulatnak fordítják. Ez nem csak egy vágy, hogy valakit boldoggá tegyünk, hanem az erre való képesség is. Lehet ugyanis, hogy nagyon szeretsz valakit, de nem mindegy, milyen módon teszed ezt. Maitri képességét kihasználva nézz rá mélyen arra, akit szeretsz, ezáltal mélyebben megérted, ki is ő valójában. Ha jobban megismered és megérted őt, akkor azt is megtanulod, hogyan kell őt szeretni. E megértés által egy teljesebb, örömtelibb párkapcsolatot alakíthatsz ki kettőtök között.

 

Hogyan fejleszd ezt az elemet?


Szánj időt arra, hogy tanulmányozod a szerelmedet. „Vizsgáld meg” alaposan, figyelj a szavaira, kérdezd őt a vágyairól, az ambícióiról. Minél többet meg tudsz róla, annál nagyobb képet kapsz arról, hogyan érdemes szeretni.

szerelem szex párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL