SZEX, SZERELEM

A szerelem 5 fontos mérföldköve, ám sokan a harmadiknál elakadnak

Az emberek többsége rátalál élete során az igaz szerelemre, ám a probléma az, hogy a szerelem 5 szakaszból áll, és sokan sajnos a harmadiknál megrekednek. Vajon mi is lehet ennek az oka?

 

Ő volt az egyetlen a számomra.” – nos, ez az a mondat, amit sűrűn hangoztathatsz egy szakítás után. De talán csupán a te számodra jelentette mindezt. Sokan hihették, hogy tökéletes párkapcsolatban vagy, sőt talán még te magad is ezt hitted. Gyakori, hogy sokan nem értik, miért is fulladt kudarcba a korábban tökéletes szerelem. Íme, az okok:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

3. szakasz - Kiábrándulás

Ez az az időszak, amikor a remények kezdenek szertefoszlani. Az a benyomásod, hogy a korábbi érzéseid köddé válnak, és már soha nem térnek vissza. A partnered minden tette kiszámítható, és sok tekintetben bosszantónak találod a viselkedését. Elkezdesz arra vágyni, hogy tartsatok egy kis szünetet, vagy éppen azt mondogatod magadnak, talán mégsem ő az igazi. Végül arra a következtetésre juthatsz, hogy nincs értelme tovább kínoznotok egymást, nincs már szufla ebben a kapcsolatban.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL