SZEX, SZERELEM

A mérgező kapcsolatok 4 legékesebb jele – ideje csomagolni, ha ezeket tapasztalod

A nárcisztikusok és a különböző mérgező személyek szép lassan rombolják le az önbecsülésünket, az életünket és velük együtt a párkapcsolatot is. Létfontosságú, hogy megértsd, milyen emberektől érdemes távol tartani magadat, ha boldog akarsz lenni!

Ez a következő 4 jel szinte biztosan rámutat arra, ha egy mérgező személlyel vagy kapcsolatban. Jó, ha tudod, csekély az esélye annak, hogy megváltozzon és jobb legyen a kapcsolatotok. Éppen ezért érdemes inkább fontolóra venned azt, hogy mielőbb továbblépsz a saját érdekében:
 

Túlzottan féltékeny és kritikus veled szemben

Megállás nélküli kritizál. Az ilyen emberek önmagukon kívül senkire sem hallgatnak. Csak az a jó, amit ők mondanak, mert mindenkinél okosabbnak hiszik magukat. A kritika az alapvető ösztönük, mindegy, mit mondasz vagy teszel, nem úszod meg. Soha nem leszel elég jó neki és keresni fogja a lehetőséget, hogy beléd köthessen és lehúzzon.

Továbbá féltékeny a legkisebb eredményeidre is. Az ilyen emberek soha nem fognak örülni a sikereidnek, mert azt hiszik, csak ők érdemlik meg a tiszteletet és a dicséretet. Annyira bizonytalanok, hogy mindenkit ellenségként kezelnek. Ráadásul rendszeresen féltékenységi jelenetet rendezhet, ha kicsit is veszélyben érzi a helyzetét.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL