Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

A maszturbáció 11 előnye – Ha megismered őket, egyenesen rászoksz az önkielégítésre

Sok nőnek van fenntartása a maszturbációval kapcsolatban, mert a neveltetésük miatt szégyenteljes, bűnös dolognak tartják. Mások szánalmasnak gondolják, mert nincs az életükben egy partner. Jó néhány embernek pedig gyakran energiája és kedve nincs hozzá. Ám az igazság az, hogy az önkielégítés teljesen természetes és ráadásul egészséges nőknek és férfiaknak egyaránt! Ha megismered a 11 előnyét, rendszeresen gyakorlod majd az önszeretet ezen formáját.

Tudtad, hogy a maszturbáció jót tesz az általános egészségednek és jólétednek is? Az alábbiakban bemutatjuk az önkielégítés előnyeit:

A maszturbáció boldogabbá tehet

„A maszturbálás önmagában – orgazmussal vagy anélkül – boldogabbá tehet” – mondja Richmond - "A maszturbáció aktiválja az agy örömért felelős részeidet, mint például a hipotalamuszt és a talamuszt, miközben csökkenti a félelemért és szorongásért felelős agyrészeket."

Egy 2016-os tanulmány szerint a maszturbáció a neurotranszmitterek, például a dopamin és az oxitocin megnövekedett koncentrációjához vezethet, amelyeket újra és újra összefüggésbe hoztak a megnövekedett boldogságérzettel.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL