Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

A maszturbáció 11 előnye – Ha megismered őket, egyenesen rászoksz az önkielégítésre

Sok nőnek van fenntartása a maszturbációval kapcsolatban, mert a neveltetésük miatt szégyenteljes, bűnös dolognak tartják. Mások szánalmasnak gondolják, mert nincs az életükben egy partner. Jó néhány embernek pedig gyakran energiája és kedve nincs hozzá. Ám az igazság az, hogy az önkielégítés teljesen természetes és ráadásul egészséges nőknek és férfiaknak egyaránt! Ha megismered a 11 előnyét, rendszeresen gyakorlod majd az önszeretet ezen formáját.

Tudtad, hogy a maszturbáció jót tesz az általános egészségednek és jólétednek is? Az alábbiakban bemutatjuk az önkielégítés előnyeit:

A maszturbáció erősítheti a medencefeneket

"Az orgazmus izomösszehúzódások sorozatát idézi elő a medencefenékben" - mondja Holly Richmond, Ph.D., szomatikus pszichológus, okleveles szexterapeuta - "Tehát lényegében az orgazmus olyan, mint egy mini edzés a medencefenéknek" - mondja.

Ez a gyémánt alakú belső izomcsoport együtt működik kismedencei szerveink támogatásában, beleértve a hüvelyt, a méhet, a hólyagot és a beleket. A gyenge medencefenéki izmok vizelet- és bélinkontinenciával, derék- és medencefenéki fájdalmat, és számos szex közbeni kellemetlenséget okozhatnak. A maszturbáció nem gyógyítja meg ezeket a dolgokat, de nagyszerű módja annak, hogy megelőzd a medencefenék gyengeségét.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL