SZEX, SZERELEM

9 jel, hogy igencsak működik közöttetek a szexuális kémia

Bármennyi tippet elolvashatsz a nagyszerű szexhez, semmi sem fogható ahhoz, amikor a kiválasztottaddal vagy együtt. A szexuális élet minősége nagymértékben függ a közöttetek lévő kémiától és a kompatibilitástól. Van néhány biztos mód arra, hogy megállapítsd, megtalálható-e ez közted és a partnered között.

Manapság egyre több pár gondolkodik liberálisan a házasság előtti szexről, a régi időkkel ellentétben már korántsem tulajdonítunk ennek akkora jelentőséget. Nem állítjuk, hogy rossz dolog lenne megvárni az esküvőt a szexuális kapcsolattal, de tagadhatatlan előnye van annak, ha még az elköteleződés előtt lehetőségetek van felfedezni a közöttetek lévő kémiát. Elképzelhető olyan kapcsolat, hogy a pasid látszólag mindent megad neked, de a nap végén nagyon fontos szerepet játszik majd a jó szex, a romantika és a szenvedély fenntartásában. Ha ugyanis silánnyá válik a nemi élet, komoly veszélybe kerülhet az egész párkapcsolat.

Mi az tehát, amitől szexuálisan összeillők lesztek a partnereddel? Hogyan bizonyosodhatsz meg róla, hogy erős köztetek a kémia? Miért van az, hogy néhány emberrel jobban teljesítesz az ágyban, mint másokkal? Most segítünk megválaszolni ezeket a kérdéseket és bővíteni az ismereteidet a szexuális kémiával kapcsolatban.
 

1. A szex könnyű és szórakoztató

Tudhatod, hogy jól működik köztetek a kémia, ha mindig jól érzitek magatokat a partnereddel. Nem helyeztek nagy nyomást egymásra, nem veszitek túlságosan komolyan a szexet. A nemi kapcsolat a szerelmetek kinyilvánítása, és ennél nem is kell többnek lennie.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL