Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

8 biztos tipp, amitől hüvelyi orgazmusod lesz – ideje megtapasztalnod!

Két dolgot biztosan állíthatunk a hüvelyi orgazmussal kapcsolatban: az egyik, hogy létezik. A másik, hogy elszántsággal, „gyakorlással”, és türelemmel bármely nő megtapasztalhatja, akinek nincsenek szervi problémái. Tehát itt a lehetőség, hogy a 8 biztos tipp segítségével végre te is megtapasztald a hüvelyi orgazmust.

Egyesek könnyebben átélik az orgazmust a hüvelyi stimuláció révén, míg mások nehezebben vagy egyáltalán nem, mivel a csiklójukra érzékenyebbek. Ha kíváncsi vagy arra, milyen lehet a hüvelyi orgazmus, mutatunk pár tippet, amelyek növelhetik az esélyeit:
 

8. Készítsd elő az elmédet

Ahhoz, hogy orgazmust érj el hüvelyi stimulációval, fontos, hogy tökéletesen ellazulj. Engedd, hogy elméd és tested teljes mértékben átélje a szexet. Engedd el a gondolataidat, kivéve a szexuális fantáziákat, és összpontosíts a testedben lévő érzésekre.

Továbbá tanuld meg szeretni a testedet. Az önelfogadás felé tett apró, pozitív lépések fontos szerepet játszhatnak a szexuális elégedettség érzésében és az orgazmusban.
 

forrás

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL