Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

8 biztos tipp, amitől hüvelyi orgazmusod lesz – ideje megtapasztalnod!

Két dolgot biztosan állíthatunk a hüvelyi orgazmussal kapcsolatban: az egyik, hogy létezik. A másik, hogy elszántsággal, „gyakorlással”, és türelemmel bármely nő megtapasztalhatja, akinek nincsenek szervi problémái. Tehát itt a lehetőség, hogy a 8 biztos tipp segítségével végre te is megtapasztald a hüvelyi orgazmust.

Egyesek könnyebben átélik az orgazmust a hüvelyi stimuláció révén, míg mások nehezebben vagy egyáltalán nem, mivel a csiklójukra érzékenyebbek. Ha kíváncsi vagy arra, milyen lehet a hüvelyi orgazmus, mutatunk pár tippet, amelyek növelhetik az esélyeit:
 

7. Használjatok síkosítót

Ha azt szeretnéd, hogy a dolgok gördülékenyebben menjenek, használjatok síkosítót. A kenőanyag nedvességet biztosít, ami csökkentheti a súrlódást és kényelmesebbé teheti a szexet.

Néhány ember teste mindig elegendő nedvességet termel. Ugyanakkor az is normális, ha a ciklushoz kapcsolódó hormonváltozások, menopauza, stressz vagy terhesség miatt szükség van egy kis plusz nedvességre. Ez a kiegészítés segíthet felfedezni a „hüvelyi orgazmust”.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL