Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

8 biztos tipp, amitől hüvelyi orgazmusod lesz – ideje megtapasztalnod!

Két dolgot biztosan állíthatunk a hüvelyi orgazmussal kapcsolatban: az egyik, hogy létezik. A másik, hogy elszántsággal, „gyakorlással”, és türelemmel bármely nő megtapasztalhatja, akinek nincsenek szervi problémái. Tehát itt a lehetőség, hogy a 8 biztos tipp segítségével végre te is megtapasztald a hüvelyi orgazmust.

Egyesek könnyebben átélik az orgazmust a hüvelyi stimuláció révén, míg mások nehezebben vagy egyáltalán nem, mivel a csiklójukra érzékenyebbek. Ha kíváncsi vagy arra, milyen lehet a hüvelyi orgazmus, mutatunk pár tippet, amelyek növelhetik az esélyeit:
 

4. Találd meg a legjobb pozíciót az orgazmushoz

A hüvelyi orgazmushoz a legjobb helyzet az, amely biztosítja a csikló vagy a G-pont stimulációját. Bár a pozíciók mindenki számára eltérőek, de érdemes kipróbálni a következőket:

A „kutyapózban” a pénisz nyomást gyakorol a G-pontra, hogy segítse az orgazmust.

Néhány ember számára az a hatékonyabb, ha a nő van felül. Ez a pozíció biztosítja a G-pont legjobb stimulációját, figyelembe véve a pénisz szögét. Sőt, könnyedén szabályozhatod a tempót, a mélységet és a szöget szex közben.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL