Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

8 biztos tipp, amitől hüvelyi orgazmusod lesz – ideje megtapasztalnod!

Két dolgot biztosan állíthatunk a hüvelyi orgazmussal kapcsolatban: az egyik, hogy létezik. A másik, hogy elszántsággal, „gyakorlással”, és türelemmel bármely nő megtapasztalhatja, akinek nincsenek szervi problémái. Tehát itt a lehetőség, hogy a 8 biztos tipp segítségével végre te is megtapasztald a hüvelyi orgazmust.

Egyesek könnyebben átélik az orgazmust a hüvelyi stimuláció révén, míg mások nehezebben vagy egyáltalán nem, mivel a csiklójukra érzékenyebbek. Ha kíváncsi vagy arra, milyen lehet a hüvelyi orgazmus, mutatunk pár tippet, amelyek növelhetik az esélyeit:
 

2. Adj hozzá némi csiklóstimulációt vaginális szex közben

A hüvely felett, közvetlenül a szeméremcsonton található a csikló. Ez a női test legérzékenyebb erogén – azaz szexuálisan érzékeny – része. A csikló stimulálása kellemes érzést kelthet, különösen az orgazmus közeledtével.

Az orgazmus esélyének növelése érdekében gyakran van szükség közvetlen csiklóstimulációra. Ezt megteheted szexjáték, az ujjaid segítségével vagy a partnered a nyelvével. A szexuális oktatók azt javasolják, hogy kísérletezz különféle nyomással és érintéssel, hogy megtudd, mi válik be nálad.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL