Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

8 biztos tipp, amitől hüvelyi orgazmusod lesz – ideje megtapasztalnod!

Két dolgot biztosan állíthatunk a hüvelyi orgazmussal kapcsolatban: az egyik, hogy létezik. A másik, hogy elszántsággal, „gyakorlással”, és türelemmel bármely nő megtapasztalhatja, akinek nincsenek szervi problémái. Tehát itt a lehetőség, hogy a 8 biztos tipp segítségével végre te is megtapasztald a hüvelyi orgazmust.

Egyesek könnyebben átélik az orgazmust a hüvelyi stimuláció révén, míg mások nehezebben vagy egyáltalán nem, mivel a csiklójukra érzékenyebbek. Ha kíváncsi vagy arra, milyen lehet a hüvelyi orgazmus, mutatunk pár tippet, amelyek növelhetik az esélyeit:
 

1. Próbálkozz több előjátékkal

Sokan alábecsülik az előjáték erejét. Az előjáték különösen fontos a női orgazmushoz, mert a női testnek hosszabb időre van szüksége ahhoz, hogy elérje az orgazmushoz szükséges izgalmi szintet.

Az előjáték fizikai és érzelmi célokat egyaránt szolgál. Felkészíti az elmét és a testet a szexre. Az előjátékkal kapcsolatos preferenciák személyenként változnak, de a szexuális izgalom folyamata segít a hüvelynek elegendő testnedvet termelni, ami elengedhetetlen a kényelmes szexhez és az orgazmushoz, ezért érdemes egy kis időt szánni az előjátékra.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL