Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

8 tipp, hogyan használjátok együtt a partnereddel a szexjátékokat a gyönyörteljesebb együttlétekért

Még akkor is, ha jól ismered a szexuális játékok maszturbálás közben, a partnerrel való játék egészen más terület. A jó hír az, hogy rengeteg szexuális segédeszköz van, amit együtt is használhattok, így sokkal élvezetesebbé tehetitek a nemi életeteket.

„A szex a játszótér felnőtt verziója." - mondja Rosara Torrisi szexuális terapeuta, aki 8 tippet osztott meg azzal kapcsolatban, hogy tehetitek izgalmasabbá a nemi életeteket a szexjátékokkal.

7. Keressétek meg a szerepek megfordításának módját

A játékok rengeteg lehetőséget nyújtanak olyanra, amire általában nem lenne lehetőség. Megjegyzendő, hogy a játékok segíthetik a szerepváltást közted és partnered között. A nőkből lehet férfi, míg a férfiakból nő a különböző felcsatolható segédeszközök segítségével.
De a szerepváltás bármit jelenthet, amit csak akarsz. Lehetsz te a dominánsabb vagy éppen gyengébbik fél, csak a fantáziátok szabhat határt a gyönyörteljesebb élményeknek.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL