Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

8 tipp, hogyan használjátok együtt a partnereddel a szexjátékokat a gyönyörteljesebb együttlétekért

Még akkor is, ha jól ismered a szexuális játékok maszturbálás közben, a partnerrel való játék egészen más terület. A jó hír az, hogy rengeteg szexuális segédeszköz van, amit együtt is használhattok, így sokkal élvezetesebbé tehetitek a nemi életeteket.

„A szex a játszótér felnőtt verziója." - mondja Rosara Torrisi szexuális terapeuta, aki 8 tippet osztott meg azzal kapcsolatban, hogy tehetitek izgalmasabbá a nemi életeteket a szexjátékokkal.

1. Győződj meg arról, hogy mindketten akarjátok

A játékok használatának első lépése annak biztosítása, hogy mindketten akarjátok. Sokak számára elfogadhatatlan, furcsa vagy perverz dolognak számít. Fontos, hogy senki se érezze kényszernek, mert az rányomhatja a bélyegét az élményre és a kapcsolatra is. Tehát nem szabad ráerőltetni ezt senkire.
De persze nemcsak a lelki, hanem a fizikai biztonságra is ügyeljetek! Például új vibrátorra húzzatok óvszert és figyeljetek arra, hogy minden játék maximálisan tiszta legyen.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL