SZEX, SZERELEM

8 lecke, amit érdemes megtanulni a szingli létből - Később nagyszerű partner leszel

A legtöbben azt gondolják, hogy aki egyedülálló, az egészen biztosan magában szomorkodik és az ideje nagy részét azzal tölti, hogy a szerelemről ábrándozik, vagy éppen kergeti a boldogságot. Ez azonban teljesen téves gondolat! Noha egyesek valóban azt képzelik, hogy minden problémájuk egy csapásra megoldódik, ha társra lelnek, a legtöbb esetben mégis akkor talál rád a boldogság, amikor nem várod.

Kétségtelen, hogy a szingli lét sok mindenre megtanít az életben és sokkal kiegyensúlyozottabb leszel a későbbiekben, egy kapcsolatban. Szeretnéd tudni, hogyan? Az alábbi 8 életlecke megtanít arra, hogy a szingli lét során milyen tapasztalatokat halmozol fel, ami aztán nagyszerű partnerré tesz!

{KEPGALERIA}

Mindig magadat adod

Ez nem azt jelenti, hogy elvárod a másiktól, hogy megváltoztassa saját magát, a szokásain át a kedvenc zenéin át bármiig. Ha egyedülálló vagy, akkor megtanultad azt, hogy a személyes tér nagyon fontos és a saját igényeid is figyelembe kell venned, hiszen ez mind-mind hozzád tartozik. Amikor beleszeretsz valakibe, nem hozol felesleges áldozatokat és nem kötsz szükségtelen kompromisszumokat. Képes vagy boldog lenni egy kapcsolatban, ugyanakkor nem követed el azt a hibát, hogy ha rád talál a szerelem, azután már csak erről tudsz beszélni a barátaiddal.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL