Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

8 lecke, amit érdemes megtanulni a szingli létből - Később nagyszerű partner leszel

Szerző:
Szabó Anna
A legtöbben azt gondolják, hogy aki egyedülálló, az egészen biztosan magában szomorkodik és az ideje nagy részét azzal tölti, hogy a szerelemről ábrándozik, vagy éppen kergeti a boldogságot. Ez azonban teljesen téves gondolat! Noha egyesek valóban azt képzelik, hogy minden problémájuk egy csapásra megoldódik, ha társra lelnek, a legtöbb esetben mégis akkor talál rád a boldogság, amikor nem várod.

Kétségtelen, hogy a szingli lét sok mindenre megtanít az életben és sokkal kiegyensúlyozottabb leszel a későbbiekben, egy kapcsolatban. Szeretnéd tudni, hogyan? Az alábbi 8 életlecke megtanít arra, hogy a szingli lét során milyen tapasztalatokat halmozol fel, ami aztán nagyszerű partnerré tesz!

{KEPGALERIA}

Tudod azt, hogy a megfelelő partner megtalálásához idő kell

Nem ugrasz fejest a dolgokba, szereted megismerni a másikat. Nem siettetsz semmit, és nem keresed görcsösen a boldogságot. Mindez annak köszönhető, hogy nem kell kitöltened egyfajta belső űrt, hiszen tökéletesen tudod azt, hogy először saját magadban kell megtalálni a boldogságot. Ezért képes vagy értékelni egy kapcsolatot és türelmesen kivárod, míg szembejön az igazi. Így teljes egészében ki tudod élvezni mindazt, ami vár rád.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL