Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

8 lecke, amit érdemes megtanulni a szingli létből - Később nagyszerű partner leszel

Szerző:
Szabó Anna
A legtöbben azt gondolják, hogy aki egyedülálló, az egészen biztosan magában szomorkodik és az ideje nagy részét azzal tölti, hogy a szerelemről ábrándozik, vagy éppen kergeti a boldogságot. Ez azonban teljesen téves gondolat! Noha egyesek valóban azt képzelik, hogy minden problémájuk egy csapásra megoldódik, ha társra lelnek, a legtöbb esetben mégis akkor talál rád a boldogság, amikor nem várod.

Kétségtelen, hogy a szingli lét sok mindenre megtanít az életben és sokkal kiegyensúlyozottabb leszel a későbbiekben, egy kapcsolatban. Szeretnéd tudni, hogyan? Az alábbi 8 életlecke megtanít arra, hogy a szingli lét során milyen tapasztalatokat halmozol fel, ami aztán nagyszerű partnerré tesz!

{KEPGALERIA}

Már tudod azt, hogy mit szeretnél, és nem adod alább

Most már elegendő időt töltöttél egyedül, így sokkal tapasztaltabb vagy. Sok találkozó és kapcsolat után már tudod azt, hogy ki vagy és mit akarsz az életben. Mindez úgy tűnhet, hogy nem könnyű meghódítani téged, ám ez inkább azt jelenti, hogy tisztában vagy azzal, ki is illik hozzád. A partnered lesz a legszerencsésebb a világon, hiszen már egy kiegyensúlyozott és boldog emberrel találkozhat!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL