Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

8 lecke, amit érdemes megtanulni a szingli létből - Később nagyszerű partner leszel

Szerző:
Szabó Anna
A legtöbben azt gondolják, hogy aki egyedülálló, az egészen biztosan magában szomorkodik és az ideje nagy részét azzal tölti, hogy a szerelemről ábrándozik, vagy éppen kergeti a boldogságot. Ez azonban teljesen téves gondolat! Noha egyesek valóban azt képzelik, hogy minden problémájuk egy csapásra megoldódik, ha társra lelnek, a legtöbb esetben mégis akkor talál rád a boldogság, amikor nem várod.

Kétségtelen, hogy a szingli lét sok mindenre megtanít az életben és sokkal kiegyensúlyozottabb leszel a későbbiekben, egy kapcsolatban. Szeretnéd tudni, hogyan? Az alábbi 8 életlecke megtanít arra, hogy a szingli lét során milyen tapasztalatokat halmozol fel, ami aztán nagyszerű partnerré tesz!

{KEPGALERIA}

Képes vagy egyedül is boldognak lenni

Az egyedüllét azt is jelenti, hogy megtaláltad a módját annak, hogyan élhetsz egyedül is teljes életet. Persze, fontosak a szeretteid. No de hogyan érheted el azt, hogy egyedül is képes légy boldognak lenni. Az új dolgok kipróbálása a szemléletedet is megváltoztatja, emiatt sokkal sokoldalúbb leszel. Ha szingli vagy, akkor van időd arra, hogy rengeteg új dolgot megtapasztalj, amelyeket később megoszthatsz a pároddal is.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL