Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

8 dolog, amit tudnod kell az anális szexről a biztonságos, fájdalommentes gyönyörért

Az anális szex tabunak tűnik, de zárt ajtók mögött rengeteg pár csinálja. Egy amerikai felmérés szerint a nők 36 százaléka és a férfiak 42 százaléka próbálta már legalább egyszer. Ennek ellenére valószínűleg nem egy szokásos szombat esti dolog. Alapos felkészülést igényel ahhoz, hogy mindkét fél számára élvezhető legyen!

Az anális szex népszerű és egyre hétköznapibb vágy. Éppen ezért a szexszakértők megosztották azt a 8 dolgot, amit tudnod kell róla és amire ügyelned kell annak érdekében, hogy biztonságos, fájdalommentes élményben egyen részetek, főleg ami a hölgyeket illeti.

Nem kell feltétlenül fájnia, ha ügyesek vagytok!

„Furcsa érzés lehet, de megfelelően elvégezve az anális szex nem lehet fájdalmas." - mondja Dr. Alyssa Dweck, a Mount Sinai Orvostudományi Kar klinikai tanára.
Hagyjátok el a kísérletezést, ha aranyérben szenvedsz, vagy emésztési problémáid vannak, és használjatok sok kenőcsöt. A hüvelytől eltérően a végbélnyílás az izgalom során nem nedvesedik be.

Próbáljatok ki a szilikon alapú kenőanyagot; vastagabb és nem szárítja ki a végbélnyílást a vizes alapú kenőanyagokkal szemben - javasolja Charley Ferrer klinikai szexológus.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL