Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

7 tipp, ha szeretnéd mocskos beszéddel megfűszerezni a nemi életedet – durván beindulhat tőle a partnered

A dirty talk vagyis mocskos beszéd egyre népszerűbb a párok életében. Nem a megalázás vagy a szidalmazása a célja, hanem az, hogy piszkos, nyers, fantáziadús szavakkal beindítsátok egymás szex előtt, közben vagy akár nap folyamán szinten tartsátok a tüzet. Erre pedig igazán mindenki képes, egyáltalán nem bonyolult, viszont nagyon is megéri, mert meglepő, hogy mennyire be tudna tőle indulni az emberek.

A mocskos beszéd nem egzakt tudomány, bárki elsajátíthatja. A siker azon múlik, hogy mennyire érzed kényelmesen magadat a benne.

A következő tippek segíteni fognak a mocskos beszéd gyakorlásában:
 

7. Ne légy sértő

Szex közben néha az aktuális pillanatot próbáljuk megragadni. De fontos, hogy ez sose legyen sértő, pláne akkor, ha épp valamiféle jellemzést adunk a másikról. A piszkos beszéd nem arról szól, hogy durva vagy vulgáris. Bár a beszéd egyfajta nyersességet kíván meg, nem szabad sértőnek lenni. Attól még senki sem indult be, hogy „Imádom, amikor a hájad betakar.” vagy hogy „Gyorsabban, azzal a kicsi szerszámoddal.” Tehát érdemes elkerülni a különböző mérettel kapcsolatos jelzőket, kivéve persze, ha a partner büszke rá.

forrás

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL