SZEX, SZERELEM

7 ösztönös, tudat alatti viselkedés, melyek elűzik a szerelmet

Hogyan szabotálod a kapcsolatodat - anélkül, hogy tudnál róla -, és akadályozod meg, hogy megtaláld az igaz szerelmet? A válasz a cikkben rejlik!

Ha minden kapcsolatod ugyan olyan módon ért véget, és minden kapcsolatodban aggódsz, hogy újra elhagynak, akkor ez azt jelenti, hogy szándékosan szabotálod a kapcsolataidat. Ha kapcsolatban vagy, de továbbra is keresed a szerelmet, vagy szerelmes vagy, de félsz a partnered reakciójától, akkor valójában félsz elhagyni a partneredet. Ezek a dolgok megakadályozzák, hogy egészséges kapcsolatban élj a partnereddel. De az is lehet, hogy tudat alatt próbálod elkerülni a szerelmet annak érdekében, hogy megvédd önmagad és az érzéseidet, és ez megakadályoz abban, hogy egészséges párkapcsolatban élj. Íme, dolog, ami tudat alatt szabotálja a kapcsolatodat:

Féltékeny, bizonytalan vagy minden ok nélkül

A bizonytalanságod abból fakad, hogy nem érzed elég jónak magad, és attól félsz, hogy a partnered elhagy. Nagyon nehéz lehet, ha nem érzed megfelelőnek önmagad, és attól félsz, hogy a párod talál nálad jobbat. Tudat alatt azt érzed, hogy nem érdemled meg a szeretetet, pedig nagyon szeretnéd, ha szeretnének. Fenyegetve érzed magad egy másik nő vagy férfi miatt, aki ellophatja tőled a szerelmedet, mert nem vagy elég jó. Szóval mindent elkövetsz azért, hogy ne hagyjanak el. Megvádolod a partneredet azzal, hogy megcsalt, vagy másra vágyik anélkül, hogy erre bármilyen magyarázatod vagy indokod lenne, kivéve a saját félelmed.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL