SZEX, SZERELEM

7 jel, mely szerint totálisan elidegenedtetek egymástól a pároddal

Ez a 7 jel a legjellemzőbb és legfigyelemreméltóbb mind közül, amely arra utal, hogy a házasságot, illetve a párkapcsolatot, már nem a boldogság jellemzi. A válási statisztikák szerint ez gyakran az 5. és 8. év között történik. Most megtudhatod, mik azok a jelek, amelyek jelentős mértékben veszélyeztethetik a kapcsolatotokat és akár véget is vethetnek neki.

Minél több jelet tapasztalsz ezekből, annál biztosabb, hogy elidegenedtetek egymástól a pároddal, ám a kapcsolat korántsem menthetetlen! Ha fontosak vagytok egymás számára, akkor ezek a jelek ösztönözzenek cselekvésre titeket!

A csendes időszakaitok már nem kényelmesek

Emlékszel azokra az időkre, amikor elég volt csak együtt lenni, és semmit sem csinálni? Ideális esetben ez az érzés soha nem szűnne meg, a pároknak kényelmesnek, komfortosnak kell lenniük egymás társaságában, még akkor is, ha külön dolgokkal vannak elfoglalva.

Megoldás: Hetente egy dolgot csináljatok együtt, ez lehet társasjáték, tévézés vagy filmnézés, vagy akár főzés is. Csináljatok valamit, amiről beszélhettek, amikor ezek a csendes időszakok beköszöntenek.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL