SZEX, SZERELEM

7 jel, mely szerint totálisan elidegenedtetek egymástól a pároddal

Ez a 7 jel a legjellemzőbb és legfigyelemreméltóbb mind közül, amely arra utal, hogy a házasságot, illetve a párkapcsolatot, már nem a boldogság jellemzi. A válási statisztikák szerint ez gyakran az 5. és 8. év között történik. Most megtudhatod, mik azok a jelek, amelyek jelentős mértékben veszélyeztethetik a kapcsolatotokat és akár véget is vethetnek neki.

Minél több jelet tapasztalsz ezekből, annál biztosabb, hogy elidegenedtetek egymástól a pároddal, ám a kapcsolat korántsem menthetetlen! Ha fontosak vagytok egymás számára, akkor ezek a jelek ösztönözzenek cselekvésre titeket!

Nem vagy izgatott, ha jó hírt osztasz meg a pároddal

Képzeld el, hogy hihetetlen híreket kaptál. Ki az első, akit értesíteni szeretnél? Ha sem az első, de még csak nem is a második választás a partnered, akkor ez azt jelenti, hogy már jelentősen elkülönültél.

Megoldás: Gondolj a probléma gyökerére. Mi miatt hagytad abba a partnereddel a hírek megosztását? Akárhogy is, meg kell próbálni újjáépíteni ezt a kapcsolatot úgy, hogy időnként beszélsz neki magadról és arról, ami veled történik.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL