SZEX, SZERELEM

7 jel, mely szerint totálisan elidegenedtetek egymástól a pároddal

Ez a 7 jel a legjellemzőbb és legfigyelemreméltóbb mind közül, amely arra utal, hogy a házasságot, illetve a párkapcsolatot, már nem a boldogság jellemzi. A válási statisztikák szerint ez gyakran az 5. és 8. év között történik. Most megtudhatod, mik azok a jelek, amelyek jelentős mértékben veszélyeztethetik a kapcsolatotokat és akár véget is vethetnek neki.

Minél több jelet tapasztalsz ezekből, annál biztosabb, hogy elidegenedtetek egymástól a pároddal, ám a kapcsolat korántsem menthetetlen! Ha fontosak vagytok egymás számára, akkor ezek a jelek ösztönözzenek cselekvésre titeket!

Már nem harcolsz

Mítosz, hogy a boldog párok soha nem veszekednek. A harcok az érzelmi szorongásból fakadnak - ha nem tetszik valami, amit a partnerünk tett. Így próbáljuk megakadályozni azt, hogy újra előforduljon az, ami megbántott vagy zavar bennünket.

Tehát amikor abbahagyod ezeket a nehéz beszélgetéseket, ez kimerüléshez, frusztrációhoz és kötődés hiányához vezethet, amely a végén elválaszthat benneteket.

Megoldás: Figyelj arra, hogy mit érzel partnered tevékenységével kapcsolatban, és ne hagyd figyelmen kívül. Ha ideges vagy, tudasd vele és semmibe se törődj bele!
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL