SZEX, SZERELEM

7 jel, mely szerint totálisan elidegenedtetek egymástól a pároddal

Ez a 7 jel a legjellemzőbb és legfigyelemreméltóbb mind közül, amely arra utal, hogy a házasságot, illetve a párkapcsolatot, már nem a boldogság jellemzi. A válási statisztikák szerint ez gyakran az 5. és 8. év között történik. Most megtudhatod, mik azok a jelek, amelyek jelentős mértékben veszélyeztethetik a kapcsolatotokat és akár véget is vethetnek neki.

Minél több jelet tapasztalsz ezekből, annál biztosabb, hogy elidegenedtetek egymástól a pároddal, ám a kapcsolat korántsem menthetetlen! Ha fontosak vagytok egymás számára, akkor ezek a jelek ösztönözzenek cselekvésre titeket!

A partnered gyakran meglep, de nem jó értelemben

Csak a rosszat látod meg abból, amit a partnered mond vagy tesz. Úgy érzed, semmi olyat nem tesz, ami boldoggá tenne téged. Olyan erős a kommunikáció hiánya, hogy talán még a kapcsolattartással is felhagytatok, olyan szinten kezdtek lemondani egymásról és így próbáljátok elkerülni a veszekedést.

Megoldás: Legalább hetente egyszer kérdezd meg, mi a véleménye a kapcsolatotokról, volt-e olyan, ami meglepte. Ezenkívül próbáljatok meg legalább egy filmet megnézni együtt a héten, és beszéljetek a látottakról.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL