SZEX, SZERELEM

7 dolog, amivel elérheted, hogy a párod ne csaljon meg - Tégy meg mindent a kapcsolatotokért!

Legalábbis, elérheted, hogy boldogok legyetek és elégedett legyen veled. Ugyanis biztos recept nem létezik a megcsalás ellen. Csak a szerelem, a hűség és az egyenes gerinc védheti meg az ember ilyenektől. Ha ezek meg vannak a párodban, akkor eleve nincs is miért aggódnod! Amennyiben nem vagy benne biztos és inkább szeretnéd bebiztosítani magad, ezzel a 7 dologgal megteheted!

Ha egy pasinak van egy jól működő és harmonikus kapcsolata, nincs oka kilépni belőle vagy megcsalásra adni a fejét. Legalábbis ez a tendencia. De ha te mégis tartasz ettől és biztosra mennél, akkor ezzel a 7 kis aprósággal elérheted, hogy kapcsolatotok a kölcsönös szerelmen, bizalmon és elégedettségen alapuljon! Márpedig ezek minden kapcsolatnak jól jönnek!

{KEPGALERIA}

Kell az intimitás!

Persze, tudjuk jól, hogy egy pasi életében mennyire fontos szex. Igen, ezt is meg kell neki adni. Mondani sem kell, csak akkor lesz mind a kettőtöknek, ha te is élvezed. Ha rutinszerűen csinálod, te belehibbansz, ő pedig megérzi. Ezért igyekezzétek rendszeresen fűszerezni a szerelmi életeteket és merj te is időnként új ötletekkel előrukkolni!
De ugyanúgy vágyik a szeretet többi megnyilvánulására, a csókra, ölelésre, összebújásra. Ezzel lehet mindig szinten tartani a szenvedélyt.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL