SZEX, SZERELEM

7 dolog, amivel elérheted, hogy a párod ne csaljon meg - Tégy meg mindent a kapcsolatotokért!

Legalábbis, elérheted, hogy boldogok legyetek és elégedett legyen veled. Ugyanis biztos recept nem létezik a megcsalás ellen. Csak a szerelem, a hűség és az egyenes gerinc védheti meg az ember ilyenektől. Ha ezek meg vannak a párodban, akkor eleve nincs is miért aggódnod! Amennyiben nem vagy benne biztos és inkább szeretnéd bebiztosítani magad, ezzel a 7 dologgal megteheted!

Ha egy pasinak van egy jól működő és harmonikus kapcsolata, nincs oka kilépni belőle vagy megcsalásra adni a fejét. Legalábbis ez a tendencia. De ha te mégis tartasz ettől és biztosra mennél, akkor ezzel a 7 kis aprósággal elérheted, hogy kapcsolatotok a kölcsönös szerelmen, bizalmon és elégedettségen alapuljon! Márpedig ezek minden kapcsolatnak jól jönnek!

{KEPGALERIA}

Ne dédelgesd a vitákat és a sérelmeket

A nők bizony a múlt élharcosai. Mindent megjegyeznek. Sokan azért, hogy később felhasználhassák a partnerükkel szemben. Ezért van, hogy egyszer csak egy új vita közben feljönnek a régi dolgok is és előkerül minden olyan sérelem és probléma, amiket elvileg már orvosoltak vagy megbeszéltek, megbocsátásra került. Vagy ezek szerint mégsem? Mondani sem kell, szörnyen fel lehet húzni egy pasit a rég lejárt dolgokkal, és ne akard, hogy máshol keressen nyugalmat és megbocsátást, mert te nem voltál képes megadni…

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL