SZEX, SZERELEM

7 dolog, amivel elérheted, hogy a párod ne csaljon meg - Tégy meg mindent a kapcsolatotokért!

Legalábbis, elérheted, hogy boldogok legyetek és elégedett legyen veled. Ugyanis biztos recept nem létezik a megcsalás ellen. Csak a szerelem, a hűség és az egyenes gerinc védheti meg az ember ilyenektől. Ha ezek meg vannak a párodban, akkor eleve nincs is miért aggódnod! Amennyiben nem vagy benne biztos és inkább szeretnéd bebiztosítani magad, ezzel a 7 dologgal megteheted!

Ha egy pasinak van egy jól működő és harmonikus kapcsolata, nincs oka kilépni belőle vagy megcsalásra adni a fejét. Legalábbis ez a tendencia. De ha te mégis tartasz ettől és biztosra mennél, akkor ezzel a 7 kis aprósággal elérheted, hogy kapcsolatotok a kölcsönös szerelmen, bizalmon és elégedettségen alapuljon! Márpedig ezek minden kapcsolatnak jól jönnek!

{KEPGALERIA}

Csínján a féltékenykedéssel!

Nagyon szomorú, mikor egy kapcsolat a féltékenység miatt ér véget. Sokszor alaptalanul. Sajnos a nők hajlamosak farkast kiáltani ott is, ahol nincs. Ha nem képesek uralkodni magukon, állandóan ellenőrizgetik, tesztelgetik partnerüket, akivel szemben érezhetően bizalmatlanok, azt egyszer minden pasi megunja. Vagy azért mert elegük lesz és nem bírják cérnával vagy úgy lesznek vele, akkor már szolgáljanak is rá erre a viselkedésre… szóval nincs mese, gyakorolni kell azt a bizalmat!

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL