SZEX, SZERELEM

7 dolog, amivel elérheted, hogy a párod ne csaljon meg - Tégy meg mindent a kapcsolatotokért!

Legalábbis, elérheted, hogy boldogok legyetek és elégedett legyen veled. Ugyanis biztos recept nem létezik a megcsalás ellen. Csak a szerelem, a hűség és az egyenes gerinc védheti meg az ember ilyenektől. Ha ezek meg vannak a párodban, akkor eleve nincs is miért aggódnod! Amennyiben nem vagy benne biztos és inkább szeretnéd bebiztosítani magad, ezzel a 7 dologgal megteheted!

Ha egy pasinak van egy jól működő és harmonikus kapcsolata, nincs oka kilépni belőle vagy megcsalásra adni a fejét. Legalábbis ez a tendencia. De ha te mégis tartasz ettől és biztosra mennél, akkor ezzel a 7 kis aprósággal elérheted, hogy kapcsolatotok a kölcsönös szerelmen, bizalmon és elégedettségen alapuljon! Márpedig ezek minden kapcsolatnak jól jönnek!

{KEPGALERIA}

Értékeld őt!

Tudtad, hogy nagyobb arányban mentek szét azok a párok, ahol több volt a negatív visszacsatolás, semmint a pozitív? Oké, senki sem tökéletes, de ez azt sem jelenti, hogy örökösen a hibáikat kellene keresni és megjegyezni. Inkább játszd azt, hogy mindig megpróbálod a jó dolgokat észrevenni benne és megjegyezni – mert ha te nem, majd észreveszi más – így becsülve meg és értékelve őt. Merd többször megdicsérni, mert ezzel együtt növeled az önbizalmat és az érzetet, hogy elégedett vagy vele!

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL