SZEX, SZERELEM

7 dolog, amivel elérheted, hogy a párod ne csaljon meg - Tégy meg mindent a kapcsolatotokért!

Legalábbis, elérheted, hogy boldogok legyetek és elégedett legyen veled. Ugyanis biztos recept nem létezik a megcsalás ellen. Csak a szerelem, a hűség és az egyenes gerinc védheti meg az ember ilyenektől. Ha ezek meg vannak a párodban, akkor eleve nincs is miért aggódnod! Amennyiben nem vagy benne biztos és inkább szeretnéd bebiztosítani magad, ezzel a 7 dologgal megteheted!

Ha egy pasinak van egy jól működő és harmonikus kapcsolata, nincs oka kilépni belőle vagy megcsalásra adni a fejét. Legalábbis ez a tendencia. De ha te mégis tartasz ettől és biztosra mennél, akkor ezzel a 7 kis aprósággal elérheted, hogy kapcsolatotok a kölcsönös szerelmen, bizalmon és elégedettségen alapuljon! Márpedig ezek minden kapcsolatnak jól jönnek!

{KEPGALERIA}

Értékeld őt!

Tudtad, hogy nagyobb arányban mentek szét azok a párok, ahol több volt a negatív visszacsatolás, semmint a pozitív? Oké, senki sem tökéletes, de ez azt sem jelenti, hogy örökösen a hibáikat kellene keresni és megjegyezni. Inkább játszd azt, hogy mindig megpróbálod a jó dolgokat észrevenni benne és megjegyezni – mert ha te nem, majd észreveszi más – így becsülve meg és értékelve őt. Merd többször megdicsérni, mert ezzel együtt növeled az önbizalmat és az érzetet, hogy elégedett vagy vele!

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL