SZEX, SZERELEM

6 ok, amiért az erős nők folyamatosan a rossz pasikat vonzzák be

Egy erős nő, olyasvalakit keres maga mellé társként, aki illik hozzá, és segít egyensúlyban maradni, aki mellette áll és jön, ha kell, ugyanakkor biztonságot és védelmet is nyújt. Olyan emberre van szüksége, akit szerethet, és akiben hihet, aki nem sétál el a baj első jelére, hanem épp ellenkezőleg, mellette marad és kitart. Olyan férfira vágyik, aki nem próbálja kontrollálni, de nem is fél tőle. Te is erős nő vagy?

Erőd, nagy szíved, magabiztosságod és önzetlenséged miatt azonban hajlamos vagy olyanokba beleszeretni, akik sosem fognak olyan mély érzelmekkel viseltetni irántad, mint te irántuk. Erős nőként is szerelembe esel, de sokszor a nem megfelelő pasikkal. Nézzük, milyen okok vezetnek ide!

1. Természetednél fogva önzetlen vagy

Erős és magabiztos vagy önmagaddal kapcsolatban, ezért olyan önzetlenséggel vagy képes szeretni, amihez foghatót sokan még csak nem is láttak. Adakozó vagy, és számodra a szeretet is természetes, de pont ezért vonzod be a rossz férfiakat. Annyira szeretsz gondoskodni az emberekről, hogy néha megfeledkezel arra gondolni, hogy ők ezt viszonozzák-e valamivel.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL