SZEX, SZERELEM

6 jel, hogy apakomplexusod van - Vajon a párkapcsolatod is erre épül?

A legtöbb esetben nem tudatosan, de az apakomplexusban szenvedő nők az apjukat keresik a párjukban és ez alapján választanak párt. Számos oka lenne annak, hogy egy nőben apakomplexus fejlődik ki, de önmagában véve nem számít sem betegesnek, sem egészségtelen dolognak, egészen addig, amíg nem lesz a komplexusa rabja. Vajon te is erre építed a kapcsolatodat? Ebből a 6 jelből megtudhatod!

1. Gyakran vonzódsz olyanokhoz, akikben apád legrosszabb tulajdonságait találod

Tehát, gyakran kötsz tipikusan a rosszfiúk mellett? Nem egyszer fedezted fel már azt, hogy a pasidnak nem egy olyan rossz tulajdonsága volt, mint amilyen az apádnak?
Az apakomplexus sokszor akkor alakul ki, ha egy lány vágyik az apja figyelmére, de nem kapja meg vagy csak nagyon minimálisan. Vagyis hiányolja az apját. Mert mondjuk az sokat dolgozik és alig van otthon, vagy nincs kedve munka után a gyerekével törődnie. Esetleg alapból olyan a beállítottsága, hogy nevelje a felesége, mert az ő dolga. De természetesen ez a hiány akkor is felléphet, ha a kislány fiatalon veszti el az apját.
Továbbá, a gyerekekben gyakran megmaradnak a rossz emlékek, hogy apu részegen jött haza, megütötte anyát, agresszív és sokat kiabált a családdal. Ezek a „minták” megmaradnak és sokszor akaratlanul, de olyat vonz be a felnőtt, aki ezekre hasonlít. Hiszen hiányol egy „igazi” apát az életéből, illetve ehhez volt hozzászokva, hogy ilyen az apja.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL