Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

6 jel, amely azt mutatja, hogy valaki éppen rád gondol!

Szerző:
Szabó Anna
Történt már veled, hogy látszólag a semmiből eszedbe jutott egy régi szerelmed, aki valaha nagyon közel állt hozzád? Időnként arra érzel késztetést, hogy találkozz ezzel az illetővel és megtudd, hogyan is éli az életét éppen? Noha ezek a gondolatok és megérzések mind-mind a tudatalattiból származnak, hisz látszólag a semmiből jönnek, valójában mindez a telepátia eredménye.

Képes vagy érezni mások energiáit és ráhangolódni egy adott személyre, ez maga a telepátia. Különösen akkor erősödik fel mindez, ha korábban szoros kapcsolat volt közöttetek. Vannak olyan emberek, akik képesek ezt a képességet tudatosan is használni, míg mások ösztönösen szinte „érzik” a körülöttük lévők auráját és energiáit, anélkül, hogy mindennek tudatában lennének. A telepátia azonban két egymástól távol lévő személy esetében is működik, mivel nem számít a távolság. Ez igazán megdöbbentő! Ha tehát feljön benned néhány spontán emlék a múltból, akkor hangolódj rá az illetőre és érezd őt. Ám nem kizárt az sem, hogy éppen ebben a pillanatban rád is gondol valaki. Vajon honnan tudhatod azt, ha éppen egy adott személy valahol rád gondol, milyen jelei vannak annak, ha a fejében jársz valakinek?

.

 

3. Keress egy fehér tollat

A fehér toll maga a pszichikai világ egyik legerősebb jele. Ha hirtelen találsz egyet, az azt sugallja, hogy valaki üzenni akar neked, lehet ez akár egy elhunyt szeretted is, aki rád gondol a túlvilágról és védelmezni akar. Kapcsolatot teremthetsz a való élet és a túlvilág között. Bár nem tudod felhívni az illetőt, de némiképpen ráhangolódhatsz, hogy vajon mit is akarhatott üzenni neked.

Gondold végig, mi volt az illető kedvenc időtöltése vagy mi volt számára a legfontosabb, és hagyd, hogy mindez inspiráljon és vezessen az életben. Ezzel az elhunyt személyt is megtiszteled, emellett minél több fehér tollra bukkansz, annál nagyobb védelemben lesz részed. Noha mindez szürreálisnak tűnhet, de ki ne akarna összekapcsolódni egy elhunyt szeretett személlyel?

szerelem párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL