SZEX, SZERELEM

6 jel, amely azt mutatja, hogy valaki éppen rád gondol!

Történt már veled, hogy látszólag a semmiből eszedbe jutott egy régi szerelmed, aki valaha nagyon közel állt hozzád? Időnként arra érzel késztetést, hogy találkozz ezzel az illetővel és megtudd, hogyan is éli az életét éppen? Noha ezek a gondolatok és megérzések mind-mind a tudatalattiból származnak, hisz látszólag a semmiből jönnek, valójában mindez a telepátia eredménye.

Képes vagy érezni mások energiáit és ráhangolódni egy adott személyre, ez maga a telepátia. Különösen akkor erősödik fel mindez, ha korábban szoros kapcsolat volt közöttetek. Vannak olyan emberek, akik képesek ezt a képességet tudatosan is használni, míg mások ösztönösen szinte „érzik” a körülöttük lévők auráját és energiáit, anélkül, hogy mindennek tudatában lennének. A telepátia azonban két egymástól távol lévő személy esetében is működik, mivel nem számít a távolság. Ez igazán megdöbbentő! Ha tehát feljön benned néhány spontán emlék a múltból, akkor hangolódj rá az illetőre és érezd őt. Ám nem kizárt az sem, hogy éppen ebben a pillanatban rád is gondol valaki. Vajon honnan tudhatod azt, ha éppen egy adott személy valahol rád gondol, milyen jelei vannak annak, ha a fejében jársz valakinek?

.

 

2. Hirtelen fellépő kellemetlen érzés a szemben

Ha viszketni kezd a szemed vagy némi duzzanatot érzel, netán apró kellemetlenséget, netán önkéntelen összehúzódásokat, akkor valószínűleg éppen valaki más tudatában vagy. Persze ez nem egyenlő azzal, amikor valamilyen fizikai irritációról van szó, ez egészen műs. A férfiak esetében a jobb szemükben tapasztalt kellemetlen érzés azt jelenti, hogy valaki éppen rájuk gondol vagy róluk beszél, a bal szemükben fellépő apró kellemetlen érzés pedig azt jelenti, hogy egy rosszakarójuk beszél róluk vagy védelemre van szükségük. Nők esetében az ezekhez kapcsolódó jelentések éppen ellentétesek.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL