Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

6 jel, amely azt mutatja, hogy valaki éppen rád gondol!

Szerző:
Szabó Anna
Történt már veled, hogy látszólag a semmiből eszedbe jutott egy régi szerelmed, aki valaha nagyon közel állt hozzád? Időnként arra érzel késztetést, hogy találkozz ezzel az illetővel és megtudd, hogyan is éli az életét éppen? Noha ezek a gondolatok és megérzések mind-mind a tudatalattiból származnak, hisz látszólag a semmiből jönnek, valójában mindez a telepátia eredménye.

Képes vagy érezni mások energiáit és ráhangolódni egy adott személyre, ez maga a telepátia. Különösen akkor erősödik fel mindez, ha korábban szoros kapcsolat volt közöttetek. Vannak olyan emberek, akik képesek ezt a képességet tudatosan is használni, míg mások ösztönösen szinte „érzik” a körülöttük lévők auráját és energiáit, anélkül, hogy mindennek tudatában lennének. A telepátia azonban két egymástól távol lévő személy esetében is működik, mivel nem számít a távolság. Ez igazán megdöbbentő! Ha tehát feljön benned néhány spontán emlék a múltból, akkor hangolódj rá az illetőre és érezd őt. Ám nem kizárt az sem, hogy éppen ebben a pillanatban rád is gondol valaki. Vajon honnan tudhatod azt, ha éppen egy adott személy valahol rád gondol, milyen jelei vannak annak, ha a fejében jársz valakinek?

.

 

1. Erős és váratlan érzelmek sorozata

Ha ezek az érzések nem kapcsolódnak közvetlenül semmi olyasmihez, amit megéltél volna, például elhunyt rokon elvesztése miatti fájdalom, akkor nyilvánvaló, hogy valaki éppen rád gondol. Ez bizonyítja mindazt, hogy valóban számít az, hogy milyen energiát áramoltatsz a világ felé és vajon hogyan irányítod mindezt az egyes emberekhez. Ha hirtelen például elszomorodsz, akkor lehetséges, hogy valaki éppen arra vágyik, hogy veled lehessen az életben, és nem érzi jól magát attól a ténytől, hogy jelenleg távol vagytok egymástól.

szerelem párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL