Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

5 tipp, hogyan válaszd ki magadnak a tökéletes vibrátort

Elsőre sokknak és rémisztőnek tűnhet a rengeteg szexjáték, amit az interneten vagy egy erotikus boltban találsz. Kezdőként ez elveheti tőle a kedvedet, pedig emiatt nem kellene lemondanod az öngondoskodás egyik legcsodásabb formájáról. Inkább mutatunk 5 tippet, ami révén kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb vibrátort.

A vibrátorok különféle formában és méretben kaphatók, attól függően, hogy milyen célt kívánnak szolgálni. Kipróbálhatsz egy mini szerkentyűt, ami kiválóan alkalmas a csikló stimulálására. Egy behelyezhető vibrátor (amely általában fallikus alakú és néha ívelt) külsőleg is használható a csiklón, de jobban elérhető vele a hüvelyi orgazmus.

A következő 5 kérdés segíteni fog abban, hogy a lehető legtökéletesebbet válaszd!
 

Milyen élményre vágysz?

Milyen érzést szeretnél nyújtani magadnak a vibrátorral? Sokan inkább a rezgő vibrátorokat részesítik előnyben, ami segít stimulálni a csikló külső és belső oldalát, frekvenciája miatt segít a lehető legtöbb idegvégződést eltalálni. Ezek már nagyon csendesek és több fokozattal is rendelkeznek.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL