Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

5 tipp az intenzívebb orgazmusért – minden nőnek ki kell próbálnia!

A legtöbb nő nem hiszi el, hogy szex közben lehet orgazmusa vagy hogy egyáltalán lehet neki. De ennek nem kell így lennie. Felkutattuk a legjobb tippeket, amelyek segítségével erősebb és gyakoribb orgazmusokat érhetsz el!

Ha úgy érzed, cserbenhagyott a tested és nincs orgazmusod vagy alig érzel belőle valamit, ne ess kétségbe. Ezek a tippek és trükkök nemcsak abban segítenek, hogy maximális elégedettséget érj el szex vagy akár önkielégítés közben, hanem javíthatják kapcsolatodat, a testi és lelki egészségedet is.

3. Időzítsd a szexet úgy, hogy megfeleljen természetes ciklusodnak

Ha valaha is volt orgazmusod, és úgy érezted, hogy nagyon hiányzik belőle a korábbi csúcspontokhoz kapcsolódó örömszint, akkor ennek sok köze lehet az időzítéshez. A nők libidója az ovuláció során tetőzik, ami azt jelenti, hogy a szex ezen időszak másik oldalán kevésbé lehet kielégítő.

Ezért próbáld meg úgy időzíteni a szexet, hogy egybeessen az ovuláció napjával. Megfigyelheted, hogy az orgazmusodból származó öröm észrevehetően megnövekszik.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL