Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

5 tipp az intenzívebb orgazmusért – minden nőnek ki kell próbálnia!

A legtöbb nő nem hiszi el, hogy szex közben lehet orgazmusa vagy hogy egyáltalán lehet neki. De ennek nem kell így lennie. Felkutattuk a legjobb tippeket, amelyek segítségével erősebb és gyakoribb orgazmusokat érhetsz el!

Ha úgy érzed, cserbenhagyott a tested és nincs orgazmusod vagy alig érzel belőle valamit, ne ess kétségbe. Ezek a tippek és trükkök nemcsak abban segítenek, hogy maximális elégedettséget érj el szex vagy akár önkielégítés közben, hanem javíthatják kapcsolatodat, a testi és lelki egészségedet is.

2. Koncentrálj jobban az előjátékra

Sokan vétkesek abban, hogy felgyorsítják az előjátékot annak érdekében, hogy sokkal gyorsabban érhessék el a kielégülést. De az előjátékra fordított idő csökkentése negatív hatással lehet a szexuális csúcspontra.

Az előjáték azért annyira nélkülözhetetlen az örömhöz, mert a nagyszerű orgazmushoz három kulcsfontosságú összetevő szükséges:

  • Az első az érpangás (a véráramlás a medence régiójába)
  • A második a myotonia (izomfeszültség az egész testben)
  • És végül, szükség van az agyra, hogy bekapcsolja az opioid rendszerrel kapcsolatos agyterületeket

Az előjáték lehetőséget ad arra, hogy a tested mindent megvizsgáljon a listán, mielőtt teljes bedobással dolgozna a kielégülésedért. Ha valami nincs a helyén, kevésbé lenyűgöző eredményekhez vezethet.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL