SZEX, SZERELEM

5 romantikus archetípus létezik – Te melyikbe tartozol?

Belegondoltál már valaha, hogy vajon miért úgy mutatod ki a szerelmed, ahogy? Hiszed vagy sem, mindegyikünk beleszületik az 5 romantikus archetípus egyikébe. Ha tudod, melyikbe tartozol, sokkal könnyebben megérted, mire van szükséged egy kapcsolatban.

A szeretet nyelve

Ahogy kommunikálsz, és ahogy elvárod, hogy kommunikáljanak veled, megmutatkozik a szeretetnyelvedben. Van, aki azt szereti, ha türelmesen végig hallgatják, van, aki a fizikai érzelem-nyilvánítást részesíti előnyben, és van, aki azt, ha a párja a tenyerén hordozza. Fontos ismerned saját és a párod szeretetnyelvét, hiszen így tudjátok elkerülni a félreértéseket.
 

1. A roma lány

Az ebbe a típusba tartozó személy szabadelvű és erotikus. Jobban szereti a szabadságot, mint az elköteleződést. Szeretetnyelve az intimitás, az érintés és az érzékiség. Simogatással, csókkal, szexszel kommunikál. Nehezére esik hosszú távú kapcsolatban létezni és mély köteléket kialakítani a párjával. Számára a tökéletes randin egyből az ágyba vezet az út, hiszen nincs szüksége sok időre ahhoz, hogy felengedjen. Szereti izgalmassá tenni az együttlétet különféle szexuális játékszerekkel.

Híres forróvérűek: Sofia Vergara, Angelina Jolie, Christina Hendricks
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL