SZEX, SZERELEM

5 ok, amiért veszélyes a munkahelyi szerelem - Inkább ne játssz a tűzzel!

Igen, tudjuk jól, hogy a szerelem egy sűrű rózsaszín ragacs, meg vak, és olyan, mint Katrina, jön, végig söpör és mindent visz. Különösen igaz az utolsó, főleg egy munkahelyen, ahol extra veszélyes lehet szerelmi- és szex kapcsolatokba bonyolódni. Senki kedvét nem akarjuk szegni, csak a figyelmet hívnánk fel arra, milyen rizikóval is jár a munkahelyi szerelem!

4. Kínos pillanatok

A kínos pillanatok egyenesen elkerülhetetlen lesznek, pláne, ha titkolni próbáljátok a kapcsolatot. Már csak azért is, mert a párok ilyenkor automatikusan közelednének egymás felé, de a munkahelyen hazudni és színészkedni kell. Vagyis nem lehet egymást megölelni, vagy csak titokban megsimítani a másik kezét és az is cikis lehet, ha a kolléganőd a titkos párodat gúnyolja miközben ő ezt hallja, te meg kénytelen vagy bólogatni.
Ha meg sajnos szakítotok, akkor végképp kínossá válik a helyzet, főleg, ha nyilvános volt a kapcsolatotok. Rosszabb esetben majd acsarogtok egymásra, kerülitek egymást, és a kollégák kénytelenek lesznek állást foglalni ki-kivel van, ami megint csak mindenki helyzetét megnehezíti majd. De önmagában véve sem lesz az kellemes, ha mondjuk ő dobott, viszont te még halálosan szerelmes vagy belé és mindennap látnod kell majd a fejét… már rögtön másnap.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL