Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

5 módja annak, hogy a viaszjáték felkorbácsolja a vágyaitokat

Van, aki szereti, ha a fáj, mert feltüzeli a vágyait és intenzívebbé teszi az együttléteket. A fájdalom mértéke természetesen mindenkinél eltérő, valaki a BDSM-et részesíti előnyben, más pedig már egy kis viaszjátéktól (wax play) is teljesen beindul. Megmutatjuk, hogyan csempészd be a nemi életedbe, hogy izgalmasabbá tegye azt.

Itt van néhány fontos tényező:

Menj biztosra, hogy viaszjátékhoz alkalmas gyertyát használsz! Semmiképpen se sima, mezei gyertyát használj, mert az szörnyen forró. A szexhez megfelelő illatmentes, színtelen szója- vagy paraffingyertyát erotika boltokban fogsz tudni beszerezni.

Azt se feledd: a viasz forró, megéghet a bőr, és súlyos károkat és hegesedést okozhat, ha nem megfelelően használod.

A babaolaj sokkal könnyebbé teszi a viasz eltávolítását. Ráadásul jó lehetőség egy szexi bemelegítő masszázsra. Amikor eljön az ideje a viaszozásnak, tartózkodjatok az arctól, a nyílt sebektől, a nemi szervektől és a hajtól.

Gondoskodjatok a bőr utókezelésről is, például egy aloe vera masszázzsal vagy leégés elleni krémmel, hogy megnyugtassátok az érzékeny bőrt.
 

Kössétek össze BDSM-mel

Természetesen, csak ha szeretnétek, és mindketten élveznétek. Abban az esetben paskolóval vagy korbáccsal is el lehet távolítani a kihűlt viaszcseppeket. Mindig ügyeljetek arra,hogy ne essetek túlzásba és figyeljetek a másik fél érzéseire, kéréseire.

forrás

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL