Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

5 módja annak, hogy a viaszjáték felkorbácsolja a vágyaitokat

Szerző:
Szabó Anna
Van, aki szereti, ha a fáj, mert feltüzeli a vágyait és intenzívebbé teszi az együttléteket. A fájdalom mértéke természetesen mindenkinél eltérő, valaki a BDSM-et részesíti előnyben, más pedig már egy kis viaszjátéktól (wax play) is teljesen beindul. Megmutatjuk, hogyan csempészd be a nemi életedbe, hogy izgalmasabbá tegye azt.

Itt van néhány fontos tényező:

Menj biztosra, hogy viaszjátékhoz alkalmas gyertyát használsz! Semmiképpen se sima, mezei gyertyát használj, mert az szörnyen forró. A szexhez megfelelő illatmentes, színtelen szója- vagy paraffingyertyát erotika boltokban fogsz tudni beszerezni.

Azt se feledd: a viasz forró, megéghet a bőr, és súlyos károkat és hegesedést okozhat, ha nem megfelelően használod.

A babaolaj sokkal könnyebbé teszi a viasz eltávolítását. Ráadásul jó lehetőség egy szexi bemelegítő masszázsra. Amikor eljön az ideje a viaszozásnak, tartózkodjatok az arctól, a nyílt sebektől, a nemi szervektől és a hajtól.

Gondoskodjatok a bőr utókezelésről is, például egy aloe vera masszázzsal vagy leégés elleni krémmel, hogy megnyugtassátok az érzékeny bőrt.
 

szex szerelem párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL