SZEX, SZERELEM

5 módja annak, hogy a jó szex megmentse a párkapcsolatot

A jó szex tényleg képes megmenteni a kapcsolatot, és nem kell hozzá zseninek leni, hogy megértsd, miért. Nagyon komoly befolyással bír a kapcsolatra a szex, pedig több ez, mint egyszerű fizikai kontaktus. Íme, 5 mód, amivel a szex megmentheti a párkapcsolatodat.

A szex minden modern, őszinteségre, bizalomra, kölcsönös tiszteletre és szeretetre épülő párkapcsolat fontos része. Sőt, van olyan fontos, mint a kommunikáció, a nyitottság és az alkalmazkodás. Ezért a megfelelő szexuális élet kihúzhatja a párkapcsolatot a gödörből, sőt, megakadályozhatja, hogy beleessen. Szex közben az alapoktól erősíted meg a kettőtök közötti kapcsolatot fizikai és érzelmi szinten is. Fizikailag sosem vagytok közelebb egymáshoz, mint amikor szexeltek, és ez a fizikai kontaktus az érzelmi kapcsolatot is befolyásolja.

Talán kegyetlennek vagy manipulatívnak tartod, hogy szexszel mentenéd meg a párkapcsolatot, pedig a módszer egyik sem a kettő közül. Amíg kölcsönös szereteten és vonzódáson alapul, a szex sosem manipuláló. Nézzük, hogyan is mentheti meg a kapcsolatodat a szex.
 

1. Intim kapcsolatot teremt közted és a partnered között

Szex közben nagyon intim kapcsolatotok van, ami valós érzelmeken alapul. Az élet egyetlen másik aspektusa sem képes hasonlót generálni. Ez egy különleges kapocs, ami számodra és a partnerednek is értékes és egyedi.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL