SZEX, SZERELEM

5 legnagyobb hiba, amit a nők elkövetnek az igaz szerelem keresése közben

A modern randizás világában vajon tényleg azt kapod-e, amire számítasz? A tény, hogy az emberek hazudnak magukról az interneten nem éppen sokkoló, de bizonyosan megnehezíti az igaz szerelem megtalálását.

Most, hogy a tökéletes partner megtalálására alkalmazások és weboldalaik százai állnak rendelkezésre, a randizás sokkal nehezebb, mint korábban. Hogyan találhatod meg életed szerelmét anélkül, hogy elveszítenéd a fejed? Most bemutatjuk az 5 leggyakoribb hibát, amit szinte minden nő elkövet az Igazi keresése közben. 

5. Kizárólag online társkeresés

Több száz, ha nem több ezer társkereső alkalmazás és weboldal létezik, hogy segítsen álmaid partnerére találni. De ahhoz, hogy meg találd valóban meg is kell ismerned élőben! Egy kutatás szerint a felhasználók mintegy harmad része sosem találkozik személyesen azzal az emberrel, akivel beszélget. A statisztikák akkor sincsenek a te oldaladon, amikor már találkoztatok, ugyanis sokkal nagyobb valószínűsége van, hogy az online megismerkedett párok szakítanak, mint akik élőben futottak össze először.

Igen, az egyik gyakori hiba, amit a nők elkövetnek, hogy kizárólag az online társkeresésre fókuszálnak. Van egy népszerű motivációs kép az interneten, ami valahogy így néz ki: a képen egy kör látható, a körben a „Komfortzónád” szöveg olvasható, a körön kívül pedig az, hogy „Itt kezdődik a varázslat.”. Teljesen igaz, hogy a mágikus kötődés eléréséhez muszáj lesz kilépned a megszokott komfortzónádból.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL