SZEX, SZERELEM

5 legnagyobb hiba, amit a nők elkövetnek az igaz szerelem keresése közben

A modern randizás világában vajon tényleg azt kapod-e, amire számítasz? A tény, hogy az emberek hazudnak magukról az interneten nem éppen sokkoló, de bizonyosan megnehezíti az igaz szerelem megtalálását.

Most, hogy a tökéletes partner megtalálására alkalmazások és weboldalaik százai állnak rendelkezésre, a randizás sokkal nehezebb, mint korábban. Hogyan találhatod meg életed szerelmét anélkül, hogy elveszítenéd a fejed? Most bemutatjuk az 5 leggyakoribb hibát, amit szinte minden nő elkövet az Igazi keresése közben. 

4. Mindent túlgondolsz

Az idegesség teljesen normális az első randin, ez okozza, hogy olyan dolgokat csinálsz vagy mondasz, amit egyébként nem tennél. Például az extra pohár bor rendelése, vagy a személyes problémák és régi kapcsolatok túl részletes megosztása. Ne gondold túl a randit. Érezd jól magad, és ne engedd, hogy a jövendőbeli társ utáni vágyad megakadályozzon a jó beszélgetésben. Érthető, hogy azt szeretnéd, ha a potenciális partnered megismerne téged, de a randi nem csak rólad szól. A beszélgetés oda-vissza működik. Kérdezd meg tőle, hogy hol nőtt fel, hogy van a családja, hol szokott szórakozni, milyen zenét szeret, és még sorolhatnánk. Az egészséges kommunikáció csodákat tesz majd a kapcsolatban is.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL