Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

5 legnagyobb hiba, amit a nők elkövetnek az igaz szerelem keresése közben

Szerző:
Szabó Anna
A modern randizás világában vajon tényleg azt kapod-e, amire számítasz? A tény, hogy az emberek hazudnak magukról az interneten nem éppen sokkoló, de bizonyosan megnehezíti az igaz szerelem megtalálását.

Most, hogy a tökéletes partner megtalálására alkalmazások és weboldalaik százai állnak rendelkezésre, a randizás sokkal nehezebb, mint korábban. Hogyan találhatod meg életed szerelmét anélkül, hogy elveszítenéd a fejed? Most bemutatjuk az 5 leggyakoribb hibát, amit szinte minden nő elkövet az Igazi keresése közben. 

3. Nem megfelelő elvárások

A társkeresés nehéz vállalkozás, főleg, ha az elvárásaid túl magasak vagy alacsonyak. Nem baj, ha bizonyos tulajdonságok és jellemvonások vannak a fejedben a jövendőbeliddel kapcsolatban, nagyon fontos azonban, hogy ne támassz nagy elvárásokat felé, mert ezzel a keresés eredménytelen lesz, a tökéletes partner elérhetetlen lesz számodra. Másrészt, minél több időt töltesz az online társkereséssel, és minél többször ér csalódás, annál nagyobb a valószínűsége, hogy olyan emberrel állapodsz meg, akivel normális esetben nem szeretnél. Ne engedd, hogy a kapcsolat utáni vágyad lerombolja az önbecsülésed. Fantasztikus vagy és megérdemled, hogy olyan társad legyen, aki annyira oda van érted, mint te érte. Az álom partnered keresésében az idő lesz a legjobb barátod, légy türelmes és meg fogod találni.
 

szex szerelem párkapcsolat randi
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL